Tehnici potenta si intarzierea ejacularii Exercitii Kegel - PC

Exercitiile muschilor PC au efecte excelente in consolidare erectiilor, intarzierea si controlul ejacularii si in mentinerea sanatatii prostatei.

Aceste tehnici pentru potenta si intarzierea ejacularii sunt cunoscute si sub denumirea de tehnici Kegel (dupa numele lui Arnold Kegel, ginecologul care a dezvoltat aceste exercitii acum 40 de ani). Aceste exercitii ajuta la intarirea muschilor pubococcigieni (muschii PC) care sunt dispusi in trei straturi in jurul prostatei si anusului.

Muschiul PC este in mare masura responsabil pentru principalele problemelor sexuale ale barbatilor: erectii slabe, ejaculare prematura sau chiar impotenta. Va prezentam in continuare 5 exercitii simple si eficiente cu ajutorul carora veti rezolva complet aceste probleme si care va ajuta garantat in marirea virilitatii si cresterea increderii in propria barbatie.

Gasirea muschilor PC este prima etapa pentru efectuarea corecta a exercitiilor pentru potenta. Identificarea cu exactitate a muschilor PC este esentiala pentru efectuarea eficienta a tehnicilor Kegel pentru marirea penisului si imbunatatirea sanatatii sexuale masculine.

Va recomandam doua metode simple pentru a identifica exact localizarea muschilor PC:

1) incercati sa amanati sau sa intrerupeti urinarea, sau

2) in timpul unei erectii tari, incercati sa va ridicati (fara maini) penisul. Daca sunteti capabili sa faceti aceste exercitii simple, ceea ce majoritatea barbatilor pot, atunci ati identificat exact muschii PC.

In cadrul exercitiilor Kegel-PC va prezentam cinci dintre cele mai eficiente tehnici pentru erectii puternice si intarzierea ejacularii:
Faceti clic pe titlu pentru a citi descrierea si a urmari materialul video la fiecare tehnica Kegel-PC pentru potenta si intarzierea ejacularii.

In plus, in bara laterala aveti prezentate cele mai eficiente suplimente naturale: stimulente pentru erectii tari si solutii pentru intarzierea ejacularii.
Faceti clic pe imaginea produselor pentru a citi mai multe despre suplimentele naturale pentru potenta si intarzierea ejacularii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu